Mulatós zene - Énekesek > Mulatós zene - Lakodalmas zene

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Mulatós zene - Énekesek > 17 weboldal. Kategória leírása: Mulatós és lakodalmas zene énekesek honlapjai. Információk, cikkek a mulatós zene világából.

mulatoszene.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Laci Betyár
Laci Betyár
http://www.lacibetyar.hu/

Laci Betyár hivatalos weblapja.

www.lacibetyar.hu
Tóth Gábor zenész
Tóth Gábor zenész
http://toth-gabor.hu/

Nincs igazán jó lakodalom profi zenész nélkül! A jó hangulatra örökké emlékezni fogsz!

toth-gabor.hu
Anton szólózenész
Anton szólózenész
http://www.eskuvozenesz.com

Csak egy zenészre van szüksége, aki minden igényt kielégít, és fáradhatatlan? Személyemben megtalálta! Évtizedes hazai, és külföldi tapasztalattal, hatalmas repertoárral bármilyen rendezvényre ideális műsort nyújtok. Több nyelven éneklek angol, német, olasz sőt latin slágereket, hagyományos lagzi esetén mulatós zenét is, amennyit csak igényelnek. Én viszem a bulit pörgősen, konferálok, és rutinosan végigvezetem a műsort egy Önökkel közösen összeállított forgatókönyv alapján! Ha kívánják retro DJ program, és élőzene egy estén belül szintén megoldható! Bál, esküvő, születésnap, velem a siker garantált! Hívja Antont!

www.eskuvozenesz.com
Lakodalmas zene Makara Gábor
Lakodalmas zene Makara Gábor
http://makaragabi.hu

Makara Gábor zenész vagyok, 10 éve az Önök szolgálatában. Ha a legjobb hangulatot szeretné rendezvényére (lakodalom, eljegyzés, születésnap, névnap, céges rendezvény stb.), akkor már csak a zeném hiányzik! Széles repertoárommal minden igényt kielégítek. Forduljon hozzám bizalommal és hozza a táncos cipőjét!

makaragabi.hu
Lagzi Lajcsi
Lagzi Lajcsi
http://www.joyride.hu/mulatos/lagzi_lajcsi

Lagzi Lajcsi Diszkográfia Biográfia Hozzászólások.

www.joyride.hu
Balázs Pali honlapja
Balázs Pali honlapja
http://www.balazspali.hu/

Balázs Pali hivatalos weboldala.

www.balazspali.hu
Csocsesz oldala
Csocsesz oldala
http://www.csocsesz.hu/

Csocsesz hivatalos weboldala.

www.csocsesz.hu
Holló Péter Site
Holló Péter Site
http://www.hollopeter.hu/

Holló Péter zenész- élőzene, karaoke, diszkó, hangosítás.

www.hollopeter.hu
Amidi Studio - Zenei rendezvények
Amidi Studio - Zenei rendezvények
http://www.miklepeti.eu

A legkülönbözőbb zenei rendezvények lebonyolítását vállalom, mint például bálok,lakododalmak,születésnapok,cégi rendezvények,szalagavatók,házassági évfordulók, partyk,keresztelők, stb... Továbbá vállalok kisebb hangosításokat (max 2kW). A zeneszolgáltatás mellett továbbá vállalok még zenei stúdiózást, hanganyagrőgzítést, zeneszerkesztést, feldogozást és és minden idetartozó stúdiómunkát... (aMIDI Studio néven). A repertoárom több ezer dalt tartalmaz az 50-es évektől a napjainkig. Ezen belül rengeteg stílusban állítom össze a dalokat a fellépéseim alkalmával, hogy igazán minőségi, változatos és igényes zenét szolgáltathassak... A repertoárom szinte minden kategóriából tartalmaz dalokat, például: Szalonzene, Mulatós, Rock, Pop, 70,80,90-es évek diszkó számai és slágerei, napjaink zenéi stb...

www.miklepeti.eu
Bohém nagyzsoló
Bohém nagyzsoló
http://www.rollermusic.hu

Bohém Nagyzsoló mulatós klippjét ajánlom az önök figyelmébe.2006-óta működő csapatot Zsoló és két táncoslánya teszi ki. Bohém Nagyzsoló klipp megtalálható több videós portálon is.Valamint egy műsoriroda weboldalán www.rollermusic.hu-n.

www.rollermusic.hu
JóSzaki.hu - zenészek
JóSzaki.hu - zenészek
http://zenesz.joszaki.hu/

A Jószaki.hu egy közösségi portállal támogatott szakember-kereső rendszer, ahol a regisztrált szakemberektől lehet ingyenesen ajánlatot kérni különféle munkákra. A szakembereket az iwiw-en minősíteni is lehet, így megbízható, leinformálható szakikkal lehet dolgozni. A szakik sms-ben és emailen értesítést kapnak az ajánlatkérésekről, és felveszik a kapcsolatot a potenciális megrendelőkkel. Szakmák szerint és települések szerint is lehet keresni, jelenleg több mint 7000 szaki közül.

zenesz.joszaki.hu
Futó Gábor zenész
Futó Gábor zenész
http://www.futogabor.hu/

Élőzene rendezvényekre! Lakodalmak, bálok és egyéb összejövetelek zeneiszolgáltatását vállalom. Jól összeszokott kollégáimmal duó, vagy trió formában is vállalunk felkérést. Nagy tapasztalat, megbízhatóság, pontosság.

www.futogabor.hu
Kovács Zsolt oldala
Kovács Zsolt oldala
http://kovacs.musichello.com/

Bemutatkozás, képgaléria, hangszerek, tájékoztató, események.

kovacs.musichello.com
Stempel László zenész
Stempel László zenész
http://www.zenesz-stempel.hu

Stempel lászló zenész bemutatkozó oldala. Vállalom esküvők, bálok, egyéb zenés rendezvények zeneszolgáltatását.

www.zenesz-stempel.hu
Retrocselli, esküvők, lakodalmak, zenész , zenekar, rendezvény
Retrocselli, esküvők, lakodalmak, zenész , zenekar, rendezvény
http://www.retrocselli.hu

A retrocselli party zene eredetileg egy tagú, de esetenként, igény szerint két zenész kollegámmal (dobos, gitáros) kiegészülve három fős zenekarként is színpadra tudunk állni. Székesfehérvári vagyok, így gyakran zenélek a városban, de megfordultam már az ország számos területén is. Műsoromat mindig az aktuális rendezvény igényeinek megfelelően állítom össze. Folyamatosan bővülő repertoáromban: (magyar, külföldi slágerek, örökzöldek, mulatós, sramli, disco, latin, pop, rock & roll, rock...stb.) szinte minden könnyűzenei stílus megtalálható. Vállalom: lakodalmak, bálok, utcabálok, partyk, állófogadások, születésnapok, családi összejövetelek, vállalati rendezvények, iskolai szalagavatók, vacsoraestek, falu-napok,baráti összajövetelek, osztálytalálkozók, bankettek stb. élőzenei szolgáltatását. Egy rendezvény legfontosabb alapja a hangulatos s a minőségi zeneszolgátatás. Ebben tudok Önnek maximális partnere lenni.

www.retrocselli.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
mulatoszene.wyw.hu: WYW Mulatós zene. Mulatós, lakodalmas zenekarok és zenészek A-tól, Z-ig.
Gyűjteményünkben 265 válogatott mulatós zene, lakodalmas zene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 265 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 506471