Party zenekarok > 3. oldal > Mulatós zene - Lakodalmas zene

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Party zenekarok > 3. oldal > 53 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
TrafficBand Party Zenekar
http://www.trafficband.hu

Magyar és külföldi slágerek a 60-as évektől napjainkig fiatalos, életteli zenekartól.

TrafficBand Party Zenekar
CHAMELEON zenekar
http://www.chameleonzenekar.hu

Zenekarunk 2007 decemberében alakult Siófokon. Célként a minőségi zenei előadást tűztük ki, melyről bármikor meg is győződhettek. Hol találkozhattok velünk? Az ország bármely területén. Vállaljuk szórakozóhelyek, klubok, rendezvények, házibulik, bálok, esküvők zeneszolgáltatását! (klikkeljetek a naptár menüpontra és megtaláljátok, az éppen aktuális fellépési helyeket, időpontokat) Milyen dalokat játszunk? Repertoárunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja kedvenc dalait. Ha kell, fergeteges Rock n’ Roll retro party-t, ha kell zúzós Rock bulit csapunk, de közel állnak hozzánk a Latin, a Pop és a Funky műfajok is. Színesek vagyunk, mint a kaméleon. Természetesen mind külföldi, mind magyar előadók slágereit dolgoztuk fel. Mindenkinek jó szórakozást! Találkozunk a legközelebbi buliban!

CHAMELEON zenekar
Esküvői, lakodalmi zenekar
http://www.lagzis-zenekar.hu

Zenekarunk vállalja a felhőtlen jó hangulat biztosítását! Célunk, hogy lakodalma olyan sikeres legyen, hogy azt vendégei évek múlva is emlegessék. A repertoárt vendégei igényeihez igazítjuk, ha pedig nehézségei akadnak azzal kapcsolatban, hogy vendégei vajon milyen zenét szeretnek, ebben is segítünk. A jó lakodalomhoz és bálhoz olyan zenekar kell, aki rugalmas a zenében, azonnal igazodik az igényekhez, széles repertoárral rendelkezik, különböző stílusokból! Fontos a színvonalas előadásmód is, mely szorosan összefügg a valóban hangszerekkel (nem dobgéppel, stb.) játszott, táncra perdítő zenével. Mi ezeket biztosítjuk Önnek! Keressen meg bátran kérdéseivel!

Esküvői, lakodalmi zenekar
Avanti zenekar
http://www.avantizenekar.hu/

Az Avanti zenekar igényes hangzásvilágával, színpadi megjelenésével és minden zenei stílust magában foglaló repertoárjával kiváló partnere lesz rendezvénye magas szintű lebonyolításában!

Avanti zenekar
A'la carte budapesti esküvői zenekar
http://alacartemusic.hu/index.php/eskuvoi-zenekar-budapest

Az országszerte keresett és népszerű zenekar kiemelkedően széles repertoárral, az igényes esküvők, partyk, egyetemi – főiskolás rendezvények, szalagavatók, nagyobb volumenű magánrendezvények, városnapok, utcabálok zeneszolgáltatója. Az A’la Carte Partyzenekar azok számára szerencsés választás, akik főleg nem a mulatós műfajt, hanem a változatos, fiatalosan lendületes, igényes zenét kedvelik, és nem elégednek meg a középszerűséggel. Bővebb informácó weblapunkon: www.alacartemusic.hu

A'la carte budapesti esküvői zenekar
The Illusions
http://www.theillusions.com/

The Illusions zenekar hivatalos honlapja.

The Illusions
Esküvői DJ
http://www.djdeluxe.mlap.hu/

DJ Deluxe vagyok, vizsgázott party és esküvői dj a szakmában több, mint 15 éve szórakoztatom vendégeimet. Rendelhető vagyok országosan: céges és privát rendezvényekre, DISCO-partyra, esküvőkre, legény és leánybúcsúra, szalagavatókra,születésnapi partyra, bankettekre, osztálytalákozókra, farsangi bulikra, fesztiválokra, képzőművészeti kiállítás megnyítókra, üzlet és szalon nyitópartyra hajós partyra a Dunán és a Balatonon is.

Esküvői DJ
Esküvői zenekarok - eskuvo-center.hu
http://www.eskuvo-center.hu/zenekar

Esküvője előtt kérjen ingyenesen, gyorsan és egyszerűen ajánlatot az eskuvo-center.hu portálon lakodalmas zenészektől.

Esküvői zenekarok - eskuvo-center.hu
Silent Retro Band
http://www.silentband.hu/

Színvonalas zeneszolgáltatás és kedvező árak jellemzik zenekarunkat, valódi házibuli hangulat, a retro feelling, a jó esküvői hangulat mind elvárhatók tőlünk. Üdvözlettel Silent Retro Band

Silent Retro Band
Élő zeneszolgáltatás
http://www.reflex-zene.mlap.hu

Élő zeneszolgáltatás Lakodalmak-partyk-bálok A legkorrektebb tarifákkal

Élő zeneszolgáltatás
Backflash Show Band
http://www.backflash.hu/

A Backflash Show Band funky, latin, pop, tánczene, disco, blues, jazz, rock, country műfajokon átívelő széles műsorral szolgáltatja a színvonalas élőzenét, partykon, esküvőkön, bálokon, színvonalas rendezvényeken. A kiváló hangtechnikával rendelkező, professzionális hangminőségben megszólaló, képzett zenészekből és énekesekből álló zenekar, minden korosztály szórakozási igényét kielégíti. Ismert nemzetközi és magyar slágerek, valamint ritka, igazi gyöngyszemek is megtalálhatóak a repertoárban.

Backflash Show Band
Cascade Music Jam
http://www.cascademusic.hu

Exkluzív tánc- és party zenekar esküvőkre, rendezvényekre, bálokra. Újdonság a zenekar részéről az 1 órás interaktív Live Karaoke Show.

Cascade Music Jam
Rainbow Hit Band
http://www.rainbow-zozo.hu

Vidám, jó hangulatú zenekar vagyunk. Fellépéseinkkel a közönség és megbízóink is mindig elégedettek. Az igényekhez alkalmazkodva állítjuk össze dalainkat, lehet az kisebb családi összejövetel, lakodalom,igényes céges rendezvény,utcabál, party, stb.Repertoárunk nagyon színes és változatos. Honlapunkon mindez megtalálható ha felkeresik. Köszönjük,hogy néhány percet szántak arra, hogy együttesünket megismerjék. Üdvözlettel: Rainbow Hit Band

Rainbow Hit Band
Show Time Band
http://www.showtimeband.hu

Együttesünk 2004 év elején Budapesten alakult. Az elmúlt hat év alatt számtalan rendezvényen; esküvőkön, céges party-kon, estélyeken, bálokon, állófogadásokon, szilveszteri műsorokban, sörfesztiválokon, városi ünnepségeken, falu-napokon, utcabálokon, egyetemi és főiskolai bulikon játszottunk. Emellett havi rendszerességgel felléptünk több belvárosi élőzenés szórakozóhelyen is. A formáció az elmúlt két esztendőben az egyik legkeresettebb esküvői zenekarrá nőtte ki magát. Közel 10 órányi repertoárunkban a könnyűzene szinte minden műfaja megtalálható: Pop, Rock, Rock'n'Roll, Disco, Latin, magyar slágerek és örökzöldek...minden ami egy fergeteges buli megteremtéséhez kell.

Show Time Band
Silver Duo - eküvői és party zene
http://www.silverduo.hu/

Kedves látogató! Engedje meg hogy bemutassuk önnek azt a zenekart, mely az igényes zeneszolgáltatás képviselője. Kulturált megjelenése, kitűnő hangzása, fiatalos lendülete és sokszínű repertoárja ad lehetőséget arra, hogy az Ön rendezvénye elképzeléseinek megfelelően sikerüljön. www.silverduo.hu

Silver Duo - eküvői és party zene
Hirdetések
Oldal leírása
mulatoszene.wyw.hu: WYW Mulatós zene. Mulatós, lakodalmas zenekarok és zenészek A-tól, Z-ig.
Gyűjteményünkben 255 válogatott mulatós zene, lakodalmas zene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 255 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 504388