Top 40 legújabb link > Mulatós zene - Lakodalmas zene

Szponzorált linkek
Silver moon zenekar esküvőre, partyra, lagziba
https://silvermoonzenekar.hu/

A Silver Moon zenészei kaméleonként alkalmazkodnak az igényeitekhez. Szinte minden műfaj megtalálható folyamatosan bővülő repertoárunkban, például a retro tánc, pop és rock zenék, hagyományos lakodalmas, mulatós és a napjaink slágerei egyaránt. Nekünk az a fontos, hogy jó hangulat legyen a rendezvényen és hogy feledhetetlenné tegyük a vendégekkel töltött időt. Itt találtok bővebb információt: www.silvermoonzenekar.hu Az összes felszerelést biztosítjuk, teljes hang és fényberendezéssel érkezünk a rendezvény helyszínére. Kérjetek ajánlatot!

Silver moon zenekar esküvőre, partyra, lagziba
ADRIA- Jadran - BAND
http://www.cziczeli-band.hu

Vállaljuk lakodalmak, céges bulik, zenés estek, bálok, egyéb zenés rendezvények zenei szolgáltatását, igény szerint 1-3 fős zenekari felállásban. Élőzenés, minden stílusra kiterjedő repertoárunkkal fellépéseinken garantáltan kitűnő hangulatot biztosítunk. Minden egyéb információ ( fellépések, letölthető dalok, stb... ) weboldalunkon ( www.cziczeli-band.hu ) megtekinthető. Telefon : 20-806-6659

ADRIA- Jadran - BAND
DJ. László zeneszolgáltatása
http://dj-eskuvore.com

Esküvő, bál, születésnap, rendezvény, céges vagy magán esemény alkalmakra ajánlom már évek óta nagy sikert aratott zeneszolgáltatásomat, amely egyedül álló módon ötvözi az élőzene varázsát a profi DJ kifogyhatatlan zenei palettájával! Prémium kategóriás hangszerparkot, DJ digitális lejátszócentereimet, JBL és Yamaha hangosítást minden helyszínen biztosítom az igényes zenei minőség érdekében. Egy rutinos zenész, gyakorlott lemezlovas, és jó humorú műsorvezető áll az Ön rendelkezésére, amennyiben megtisztel bizalmával. Jelszavam: Átlagon felüli szolgáltatás, átlagos barátságos áron!

DJ. László zeneszolgáltatása
Youtube mulatós zene letöltés
http://www.mp3plaza.hu/mulatos-zene/

Kattints ide ha szeretnél mulatós zenéket hallgatni és mulatós videóklippieket nézni és ha valamelyik megtetszik akkor le is töltheted mp3 formátumban. Az oldalon több órán keresztül is hallgathatod a jobbnál jobb mulatós zenéket, mert az oldal egymás után betölti a videókat ha vége van az egyiknek automatikusan következik a következő mulatós videó.

Youtube mulatós zene letöltés
Ózdi Koktél zenekar
http://ozdikoktel.hu

Kiváló muzsikát kínál a tapasztalt zenekar személyes és céges rendezvényeken egyaránt.

Ózdi Koktél zenekar
Karaoke zenei alapok
http://www.karaokealapok.hu

Karaoke zenei alapok regisztráció nélküli letöltése mp3 as formátumban, korunk zenei trendjének megfelelő hangszerelésben és hangminőségben.

Karaoke zenei alapok
Lustige Buam
http://www.lustigebuam.uw.hu

Zenekarunk 2005-ben alakult. Céljaink közt szerepel, a hagyományőrzésen túl, hogy a zene révén ismertek és elismertek legyünk. Jelenlegi repertoárunk az alábbi stílusokból tevődik össze: Polkák, keringők, mulatós zenék, örökzöld külföldi és hazai slágerek, rock slágerek. Az országban rengeteg helyen megfordultunk már. Fontos számunkra, hogy azokon a rendezvényeken, ahol az újbaroki Lustige Buam zenekar szolgáltatja a zenét, a vendégek jókedvűen, vidáman érezzék magukat

Lustige Buam
The End lakodalmas zenekar
http://www.theendzenekar.com/

Jó hangulatot és minőséges zenekart szeretne lakodalmában? Lépjen kapcsolatba velünk, látogassa meg internetes oldalunkat! 20 éves tapasztalattal rendelkezünk. Repertoárunkban megtalálható sokféle stílus pl. lakodalmas zene, mulatós, rock, régi és új slágerek/tánczene, világhírű sikerszámok, szerb és horvát dalok... Müsorunkat az est folyamán a vendégek igénye szerint alakítjuk. Teljesen élőben zenélünk. Az utcai lakodalmas kíséretet is vállaljuk. Köszönjük!

The End lakodalmas zenekar
Omykron Atti Band
http://www.zenekar.wbl.sk

Zenét szolgáltatók rendezvényeken 1,2 vagy akár 4 tagú felállásban. Felvidéki zenekar vagyunk sok éves magyarországi tapasztalattal.

Omykron Atti Band
Cocktail Band - élő zene
http://cocktail-band.hu/

A Cocktail band zenekar kizárólag csak élőzenei produkciót kínál, hihetetlenül széles repertoárral és színpadi show-val. Mindannyian több éve aktívan zenélünk, és nagy tapasztalatot szereztünk abban, hogyan tudjuk az éppen aktuális közönségünk igényeit a legjobban kiszolgálni. Szalonzene, régi klasszikus művek, party jellegű nosztalgia-disco és Rock and Roll, legújabb külföldi és hazai slágerek mind a műsorunk részét alkotják. Rendszeres vendégei vagyunk az egyetemi és főiskolai rendezvényeknek, a nosztalgia táncesteknek, különböző nagyvárosi programoknak, sörfesztiváloknak és egyéb szervezett műsoroknak. Folyamatos meghívásaink vannak Németországba ill. Ausztriába.

Cocktail Band - élő zene
Best Of Disco esküvői és party dj-k
http://bestofdisco.hu

Ha Te is egy szuper jó hangulatú bulit szeretnél, ahol a party dj a kedvenc zenéid játssza, saját megbízható minőségi hang- és fénytechnikával rendelkezik és alkalomhoz illően jelenik meg, akkor a legjobb helyen jársz! A Best Of Disco lemezlovas csapata minden korosztály és party zenei ízlését ki tudja elégíteni. Legyen az rock & roll, rock, 70-es évek, 80-as évek, 90-es évek, magyar bulizós, latinos, funky vagy napjaink sláger zenéi. Nevünk garancia az igényes szórakoztatásra és minőségre.

Best Of Disco esküvői és party dj-k
Élőzene Veszprémből, esküvőkön, bálokban
http://veszpremzene.webnode.hu/

Élőzene Veszprémből, esküvőkre, bálokra, családi, baráti összejövetelekre, falunapokra. 15 éve foglalkozom vendéglátással, zenével. Szintetizátorral zenélek és hozzá énekelek. Számomra nem létezik távolság, egy jó buliért bárhová elmegyek.

Élőzene Veszprémből, esküvőkön, bálokban
Csorba Tamás zenész
http://csorbatamas.hu

Repertoárom több száz dalt: tánczene, mulatós, cigányzene, rock n’ roll, twist, keringő, tangó és a mai modern slágerek többségét tartalmazza, melyet új slágerek megjelenésével folyamatosan bővítek. A hangulatteremtés szempontjából számomra elengedhetetlen a közönség korosztályának és igényeinek figyelembe vétele, folyamatos kontaktus tartás, pontos és igényes megjelenés, komoly technikai felszereltség, hangulatos fénytechnika. Az ország bármely részén vállalok fellépést, legyen szó lakodalomról, bálról, egyéb családi rendezvényről, falunapról, céges összejövetelről, s mindenhol, ahol igény jelentkezik a szórakoztató zenére.

Csorba Tamás zenész
Anton szólózenész
http://www.eskuvozenesz.com

Csak egy zenészre van szüksége, aki minden igényt kielégít, és fáradhatatlan? Személyemben megtalálta! Évtizedes hazai, és külföldi tapasztalattal, hatalmas repertoárral bármilyen rendezvényre ideális műsort nyújtok. Több nyelven éneklek angol, német, olasz sőt latin slágereket, hagyományos lagzi esetén mulatós zenét is, amennyit csak igényelnek. Én viszem a bulit pörgősen, konferálok, és rutinosan végigvezetem a műsort egy Önökkel közösen összeállított forgatókönyv alapján! Ha kívánják retro DJ program, és élőzene egy estén belül szintén megoldható! Bál, esküvő, születésnap, velem a siker garantált! Hívja Antont!

Anton szólózenész
Richie Production Kft. - party zene
http://www.djrichie.hu

Referenciákat, tájékoztató árakat, képeket, zenéket, mixeket, videókat találhattok a weboldalamon! Kiemelt tevékenységemnek tartom az esküvői DJ-zeneszolgáltatást és egyben a ceremóniamesteri feladatok ellátását. A ceremóniamesteri munka része a diszkó programomnak, és hangsúlyozom, hogy ezt nem a népies formában valósítom meg! Megrendelőimnek ez a plusz szolgáltatásom nem jelent további költséget! A ceremóniazenék összeállítását és hangosítását is vállalom. Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert slágerzenékkel szórakoztatok, több stílusban: Retro Disco, Nosztalgia, Funky, Latin, Dance, magyar sikerek, valamint a fogadás és a vacsora idejére kellemes melódiákból összeállított háttérzene szól, megbeszélés szerint. Kulturált, minőségi hang- és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő, minden részvevő számára. Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is!

Richie Production Kft. - party zene
Sugar band zenekar
http://www.sugarband.hu

Ha esküvőre, születésnapra, állófogadásra vagy bármely családi- illetve céges rendezvényre profi zenekart keres, akkor Ön jó helyen jár! A Sugar Band Zenekar vállalja ezen események színvonalas zenei kiszolgálását. Műsorunkat az Ön igénye és rendezvényének jellege szerint alakítjuk. Repertoárunkban megtalálhatóak a könnyű jazz melódiák gyöngyszemei, napjaink magyar- és nemzetközi slágerei, régebbi korok örökzöld dallamai, operettrészletei valamint az újra divatban lévő társastánc különböző stílusú táncdalai. Igény esetén természetesen "mulatós" zenét is játszunk, hagyományos stílusban.

Sugar band zenekar
Stempel László zenész
http://www.zenesz-stempel.hu

Stempel lászló zenész bemutatkozó oldala. Vállalom esküvők, bálok, egyéb zenés rendezvények zeneszolgáltatását.

Stempel László zenész
RL Laci Honlapja
http://www.rlaci.hu

Esküvők bálok és egyéb rendezvények - igényes zeneszolgáltatása egy személyes felállásban, igény esetén 2 személy. Tel: 06 70 328 4864

RL Laci Honlapja
Bibuczi partizenekar
http://bibuczizenekar.hu

A Bibuczi zenekar 1992-ben, zenetanárokból alakult. Hangszereléseinkben próbáljuk a háromfős zenekarunkból adódó lehetőségeket minél inkább kibővíteni, a kötöttségeket a technika segítségével a lehető legalacsonyabb szintre csökkenteni. Hangtechnikai berendezésünk bármilyen beltéri, vagy szabadtéri rendezvény hangosítására egyaránt alkalmas, így ha Ön esküvőre, lakodalomra, vagy más fajta rendezvényre egy igazi partizenekart keres naprakész repertoárral, akkor látogasson el oldalunkra és hívjon minket bizalommal!

Bibuczi partizenekar
Amidi Studio - Zenei rendezvények
http://www.miklepeti.eu

A legkülönbözőbb zenei rendezvények lebonyolítását vállalom, mint például bálok,lakododalmak,születésnapok,cégi rendezvények,szalagavatók,házassági évfordulók, partyk,keresztelők, stb... Továbbá vállalok kisebb hangosításokat (max 2kW). A zeneszolgáltatás mellett továbbá vállalok még zenei stúdiózást, hanganyagrőgzítést, zeneszerkesztést, feldogozást és és minden idetartozó stúdiómunkát... (aMIDI Studio néven). A repertoárom több ezer dalt tartalmaz az 50-es évektől a napjainkig. Ezen belül rengeteg stílusban állítom össze a dalokat a fellépéseim alkalmával, hogy igazán minőségi, változatos és igényes zenét szolgáltathassak... A repertoárom szinte minden kategóriából tartalmaz dalokat, például: Szalonzene, Mulatós, Rock, Pop, 70,80,90-es évek diszkó számai és slágerei, napjaink zenéi stb...

Amidi Studio - Zenei rendezvények
Silver Duo - eküvői és party zene
http://www.silverduo.hu/

Kedves látogató! Engedje meg hogy bemutassuk önnek azt a zenekart, mely az igényes zeneszolgáltatás képviselője. Kulturált megjelenése, kitűnő hangzása, fiatalos lendülete és sokszínű repertoárja ad lehetőséget arra, hogy az Ön rendezvénye elképzeléseinek megfelelően sikerüljön. www.silverduo.hu

Silver Duo - eküvői és party zene
Obergalla Kapelle
http://www.obergallakapelle.hu

Zenekarunk a bajor, sváb és egyéb tradicionális hangulatos zenék mellett, örökzöld slágereket, magyar mulatós zenéz is játszik... 2011-es év nagy meglepetést tartogatott. Stúdióba vonultunk, és elkészítettük első CD lemezünket Melodien vom Bodischberg címmel, amely 2012 év elejére jelent meg. Hála istennek a zenekar lendülete azóta is töretlen. Igyekszünk mindig egy kicsit megújulni, mint repertoárunkban, mint küllemünkben és hangzásvilágunkban. A zenekar szívesen vállalja, esküvők, bálok, kül és beltéri bulik színvonalas lebonyolítását. A hangulatot mi

Obergalla Kapelle
Zenekar esküvőkre, bálokra, falunapokra, céges és egyéb rendezvényekre
http://www.firstpartyband.hu

A First Party Band 2010 évben alakult azzal a céllal, hogy esküvőkön, bálokon, céges és egyéb rendezvényeken nyújtson minőségi, hangulatos és felejthetetlen zeneszolgáltatást. Az élő hangszerelés és a fenomenális női énekhangok garantáltan jó hangulatot biztosítanak az Ön rendezvényére. A zenekar Professzionális hang - fény és hangszer technikával rendelkezik, mely tovább emeli igényes műsoruk színvonalát.

Zenekar esküvőkre, bálokra, falunapokra, céges és egyéb rendezvényekre
Mulatmix zenekar
http://www.youtube.com/watch?v=noQC658SsqY

A Mulatmix zenekar több mint 10 éves múltra tekint vissza. Esküvők, bálok, családi és egyéb rendezvények hangulatos zenekara az ország egész területén. A hosszú évek alatt számtalan esküvőn, bálon és céges partin szórakoztattuk a közönséget, ezek tapasztalatával bátran állíthatjuk, hogy a nagyszerű szórakozás, buli-hangulat, és táncmulatság általunk garantálva van. Repertoárunkban az összes ismert lagzis, mulatós zene, illetve sláger szerepel. Ezenkívül örökzöldeket és a mai modern zenéket is szívesen játsszuk. Fontos számunkra, hogy színvonalas, ÉLŐ zenével szórakoztassuk a közönséget. Áraink a földön járnak: Zenekari árainkat igyekszünk az Önök lehetőségeihez igazítani. Keressen bátran és kérje ajánlatunkat.

Mulatmix zenekar
Mulatós zene videók
http://www.videocentrum.hu/browse-mulatos-zene-videos-1-date.html

Mulatós, lakodalmas, party zenét játszó együttesek nótái és videói a www.videocentrum.hu videómegosztó portálon.

Mulatós zene videók
Royal Duó party zenekar
http://www.royalduo.hu

Vállaljuk esküvők, bálok, partyk, családi-, céges-, és egyéb rendezvények igényes zeneszolgáltatását! Előadásunkban a könnyűzene legnépszerűbb magyar és külföldi slágerei mellett; pezsgő hangulatú latin, disco, rock and roll, keringő, tangó, fox, örökzöld dallamok, valamint a lakodalmas műfaj közkedvelt mulatós dalai egyaránt megtalálhatóak. Bővebb információt, demót és videót honlapunkon találhat! Reméljük, minden kedves régi és új partnerünk mellett, Önt is hamarosan megrendelőink között üdvözölhetjük!

Royal Duó party zenekar
JóSzaki.hu - zenészek
http://zenesz.joszaki.hu/

A Jószaki.hu egy közösségi portállal támogatott szakember-kereső rendszer, ahol a regisztrált szakemberektől lehet ingyenesen ajánlatot kérni különféle munkákra. A szakembereket az iwiw-en minősíteni is lehet, így megbízható, leinformálható szakikkal lehet dolgozni. A szakik sms-ben és emailen értesítést kapnak az ajánlatkérésekről, és felveszik a kapcsolatot a potenciális megrendelőkkel. Szakmák szerint és települések szerint is lehet keresni, jelenleg több mint 7000 szaki közül.

JóSzaki.hu - zenészek
Retrocselli, esküvők, lakodalmak, zenész , zenekar, rendezvény
http://www.retrocselli.hu

A retrocselli party zene eredetileg egy tagú, de esetenként, igény szerint két zenész kollegámmal (dobos, gitáros) kiegészülve három fős zenekarként is színpadra tudunk állni. Székesfehérvári vagyok, így gyakran zenélek a városban, de megfordultam már az ország számos területén is. Műsoromat mindig az aktuális rendezvény igényeinek megfelelően állítom össze. Folyamatosan bővülő repertoáromban: (magyar, külföldi slágerek, örökzöldek, mulatós, sramli, disco, latin, pop, rock & roll, rock...stb.) szinte minden könnyűzenei stílus megtalálható. Vállalom: lakodalmak, bálok, utcabálok, partyk, állófogadások, születésnapok, családi összejövetelek, vállalati rendezvények, iskolai szalagavatók, vacsoraestek, falu-napok,baráti összajövetelek, osztálytalálkozók, bankettek stb. élőzenei szolgáltatását. Egy rendezvény legfontosabb alapja a hangulatos s a minőségi zeneszolgátatás. Ebben tudok Önnek maximális partnere lenni.

Retrocselli, esküvők, lakodalmak, zenész , zenekar, rendezvény
Okzenekar
http://www.okzenekar.hu/

Az OK zenekar jó választás lakodalomra, esküvőre, bálra, partyra. Széles repertoárral rendelkezünk mind a modern, mind az örökzöld slágerekből.

Okzenekar
Zenekarok összehasonlítható árai
http://ajanlatguru.hu/eskuvo/zenekar-dj

Zenekart vagy DJ-t keres? Ingyenesen kérhet árajánlatot több mint 250 zenekartól és DJ-től egyszerre! Többé nem kell feleslegesen telefonálgatnia vagy egyesével megkeresni a cégeket ajánlatkérésével. Csak egy űrlapot tölt ki mindössze egy perc alatt, így időt és pénzt spórol egyszerre! Segítségére vagyunk akár zenekart vagy DJ-t keres. Ön DJ vagy zenekara van? A szolgáltatói regisztráció és a megjelenés oldalunkon ingyenes, nincsen havi-, sem éves díj. Új regisztrált szolgáltatóként pedig ajándék induló egyenleget kap tőlünk.

Zenekarok összehasonlítható árai
Esküvői, lakodalmi zenekar
http://www.lagzis-zenekar.hu

Zenekarunk vállalja a felhőtlen jó hangulat biztosítását! Célunk, hogy lakodalma olyan sikeres legyen, hogy azt vendégei évek múlva is emlegessék. A repertoárt vendégei igényeihez igazítjuk, ha pedig nehézségei akadnak azzal kapcsolatban, hogy vendégei vajon milyen zenét szeretnek, ebben is segítünk. A jó lakodalomhoz és bálhoz olyan zenekar kell, aki rugalmas a zenében, azonnal igazodik az igényekhez, széles repertoárral rendelkezik, különböző stílusokból! Fontos a színvonalas előadásmód is, mely szorosan összefügg a valóban hangszerekkel (nem dobgéppel, stb.) játszott, táncra perdítő zenével. Mi ezeket biztosítjuk Önnek! Keressen meg bátran kérdéseivel!

Esküvői, lakodalmi zenekar
TrafficBand Party Zenekar
http://www.trafficband.hu

Magyar és külföldi slágerek a 60-as évektől napjainkig fiatalos, életteli zenekartól.

TrafficBand Party Zenekar
Seecora band
http://sites.google.com/site/seecora/

Kéttagú (Miroslav & Silvia) SEECORA együttes élő zenét kínál esküvőkre, bálokra, szalagavatókra, és egyéb akciókra megrendelés szerint magas szinvonalon. Repertoárunkban opera dalok, magyar, angol, szlovák, cigány, népdal, örökzöld dalamok és modern rock zenék találhatóak.

Seecora band
Moon River Partyzenekar
http://www.moonriverband.hu

Igényes tánczenekar és partyzenekar és mulatós zenekar, mely kiváló megoldás mind esküvők, lakodalmak, céges és magénrendezvények hangulatának emelésére. Repertoárunkban megtalálhatók a legkiemelkedőbb előadók dalai, melyek közül mindíg az alkalomnak megfelelően választjuk ki a műsorban szereplőket. Látogasson el weboldalunkra és tegye fel kérdéseit emailben.

Moon River Partyzenekar
A'la carte budapesti esküvői zenekar
http://alacartemusic.hu/index.php/eskuvoi-zenekar-budapest

Az országszerte keresett és népszerű zenekar kiemelkedően széles repertoárral, az igényes esküvők, partyk, egyetemi – főiskolás rendezvények, szalagavatók, nagyobb volumenű magánrendezvények, városnapok, utcabálok zeneszolgáltatója. Az A’la Carte Partyzenekar azok számára szerencsés választás, akik főleg nem a mulatós műfajt, hanem a változatos, fiatalosan lendületes, igényes zenét kedvelik, és nem elégednek meg a középszerűséggel. Bővebb informácó weblapunkon: www.alacartemusic.hu

A'la carte budapesti esküvői zenekar
Robi zenész
http://www.robizene.net/

Lakodalmak, bálok, céges és családi rendezvények zenei lebonyolítása egyszemélyes vagy zenekari felállásban.

Robi zenész
GeorgieMusic
http://www.georgiemusic.hu/

Hangulatos élőzene esküvőre, partira stb. mindenkinek, mindenhová! Referenciával és megbízhatósággal! Komoly felszereléssel és széles repertoárral! No Alkohol, No Smoke! Megbízhatóság, pontosság. Bel és külföldre egyaránt! Telefon: +3630/981 9417

GeorgieMusic
Lecsó zenekar! Ízig-vérig élőzene!
http://www.lecsozenekar.hu/

A Lecsó Zenekar igényes, 100%-ig élő zenét kínál, hogy az Ön partija valóban jó hangulatban teljen el. Szajkózhatnánk, hogy az együttes tagjai mennyi ideje és hol zenéltek már, milyen technikával rendelkezünk és mekkora a repertoárunk, de ez az Ön számára teljesen felesleges információ. Úgy gondoljuk, a minőségi megszólalás ebben a szakmában alapkövetelmény. Zenekarunk törekszik műsorával egy széleskörű zenei palettát átfogni, és a rendezvény során változatosan eleget tenni a különböző korosztályok képviselőinek, valamint a különböző ízlésű, szórakozni vágyó vendégeknek.

Lecsó zenekar! Ízig-vérig élőzene!
Backflash Show Band
http://www.backflash.hu/

A Backflash Show Band funky, latin, pop, tánczene, disco, blues, jazz, rock, country műfajokon átívelő széles műsorral szolgáltatja a színvonalas élőzenét, partykon, esküvőkön, bálokon, színvonalas rendezvényeken. A kiváló hangtechnikával rendelkező, professzionális hangminőségben megszólaló, képzett zenészekből és énekesekből álló zenekar, minden korosztály szórakozási igényét kielégíti. Ismert nemzetközi és magyar slágerek, valamint ritka, igazi gyöngyszemek is megtalálhatóak a repertoárban.

Backflash Show Band
Magyar Mulatós Videóklippek
http://onlinevideok.net/magyarzene/category/mulatos/

Magyar Mulatós Videóklippek. A linken a mulatós kategóriaba tartozó videók.

Magyar Mulatós Videóklippek
Hirdetések
Oldal leírása
mulatoszene.wyw.hu: WYW Mulatós zene. Mulatós, lakodalmas zenekarok és zenészek A-tól, Z-ig.
Gyűjteményünkben 255 válogatott mulatós zene, lakodalmas zene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 255 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 504347